Foto’s op Flickr bekijken en beheren zonder naar de site te surfen

Op volgende site een bespreking van een nieuw programma waarmee je je foto’s op Flickr kunt bekijken en beheren zonder naar de site te moeten surfen. Hieronder een gedeelte van de bespreking op volgende site:

  • tags: foto, Flickr

    • De gratis applicatie Flickroom past daar op een knappe manier een mouw aan.

    • Eenmaal je Flickroom toegang hebt verleend tot je Flickr-account, heb je op Flickr.com eigenlijk niks meer te zoeken. Alle functies zitten namelijk gewoon in het programma dat zelfs nog een aantal extra mogelijkheden in petto heeft. Je kan niet alleen moeiteloos door je foto’s bladeren, een slideshow starten en – met een simpele drag & drop-beweging – nieuwe foto’s naar je account uploaden, maar ook commentaar bij de kiekjes uit je Photostream schrijven, tags toevoegen en elke foto met één druk op de knop opslaan op je eigen harde schijf. Erg handig zijn ook de details die je van elk beeld kan opvragen, waaronder de uitgebreide EXIF-informatie van de camera (belichting, sluitertijd, ISO-waarde et cetera).

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Laat een reactie achter