Zoek de juist hulp voor een jongere met de jeugdhulpwijzer

    • De jeugdhulpwijzer zit in een nieuw jasje. Hij beschikt over een intuïtieve besturing. Geen handleiding nodig dus, je kan meteen aan de slag. Alles wijst zichzelf uit. Je kan zoekwoorden intypen, criteria selecteren en met één druk op de ‘Nu-zoeken’ knop krijg je een heldere lijst met hulp-modules.
      Integrale jeugdhulp heeft een databank waarin alle mogelijke pakketten aan hulp staan. Deze databank telt meer dan 5.000 modules. De uitdaging blijft om in deze berg modules de meest geschikte te vinden. Er is nu werk gemaakt  van een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk instrument. Verschillende hulpverleners hebben de eerste versie geëvalueerd en getest. Hun onderzoek en kritiek is de drijvende kracht achter deze vernieuwde versie.
      Je kan ermee aan de slag op: www.jeugdhulpwijzer.be

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Laat een reactie achter