rondrit door het Mergelland: Dennisgolf

rondrit_10052009 (34)Vorig zondag 10 mei heb ik deelgenomen aan de rondrit van de Golf 1 Club VLEF door het Mergelland. Dennis had een rit van ongeveer 75 kilometer uitgestippeld. Wij vertrokken aan de witte kerk van Eijsden in Nederland.

Van daaruit reden wij naar de eerste stopplaats: het Amerikaanse Militaire Begraafplaats van Margraten. rondrit_10052009 (56)Na het bezoek aan het kerkhof schouwde elke deelnemer zijn auto voor de fotograaf.

Daarna reden wij verder naar een uitkijkpunt boven Gulpen. Van hieruit heb je een zicht over deze prachtige en heuvelachtige streek. Even verder op stopten wij voor een lekkere versnapering in de vorm van een ijsje bij een lokale boer.

Wij sloten deze rondrit af in het centrum van Eijsden, op het terras van liefelijk cafe.

Een zeer geslaagde namiddag.

Meer foto’s >>>

Laat een reactie achter