Nieuwe website voor herinneringseducatie

In België (toch in Vlaanderen) is er een initiatief, vergelijkbaar met Nederland (zie vorig bericht).

Lees maar eens het artikel op:

    • Tal van musea, grotere en kleinschalige organisaties zijn verdienstelijk bezig rond herinneringseducatie. Maar leraren vonden niet altijd een antwoord op vragen over een specifiek thema. Ze wisten niet altijd welke organisatie een aangepast aanbod voor jonge kinderen heeft. Of ze vroegen zich af waar ze konden leren hoe je dat thema op een enthousiasmerende manier brengt in de klas.
    • Vanaf vandaag krijgen leraren een antwoord op hun vragen op www.herinnneringseducatie.be. Bovendien vinden ze online inspiratie en ze kunnen zelf eigen initiatieven en suggesties geven aan collega’s. Het Bijzonder Comité voor Herinneringseducatie (BCHE) coördineert dit initiatief

Posted from Diigo. The rest of my favorite links are here.

Laat een reactie achter