Vandenbroucke verplicht lessen budgetbeheer

De minister zou er beter voor zorgen dat er voor iedereen een vak economie (met minimum 2 uren per week) wordt opgenomen in het curriculum. Op die manier kan er op een fatsoenlijke manier geleerd worden wat economie is. Iedereen wordt dan een beetje wijzer op economisch vlak. Op die manier zal zeker het nu en belang van het geld voor iedereen duidelijk worden. In een vak is er ook ruimte om verschillende economische onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken (lees: ideologie├źn of economische denkrichtingen) te behandelen. dat is beter dan hier en daar enkele uurtjes (los van enige achtergrond) te besteden aan budgetbeheer.

Daarom nogmaals “economie op school voor iedereen”

reactie op: De Morgen Onderwijs – Vandenbroucke verplicht lessen over budgetbeheer 459226

Laat een reactie achter