al je mails online lezen op één plaats

Zenbe.com kun je gebruiken om mails van verschillende accounts op een plaats te laten samenkomen. Het is een online applicatie. Je kunt je mails dus op eender welke computer lezen.

Lees meer op:

clipped from tijdblogs.typepad.com
Op uw eigen computer kunt u de berichten van uw verschillende e-mailaccounts eenvoudig naar één en dezelfde inbox dirigeren, bijvoorbeeld die van Outlook. Wanneer u uw mail daarentegen vanaf een andere pc wilt checken, zit er vaak niets anders op dan van webmailpagina naar webmailpagina te surfen. Tenzij u Zenbe.com gebruikt. Daar heeft u al uw digitale post onder één dak, snel en makkelijk. Desgewenst kunt u ook nog andere webdiensten aan Zenbe toevoegen, zoals Facebook, en op die manier nog meer tijd winnen.

Laat een reactie achter