rondrit door de Bollenstreek

bollenstreekOp zondag 27 april 2008 deelgenomen aan een rondrit (georganisserd door keversite.nl) door de Bollenstreek in Nederland. De groep verzamelde op de parking van een hotel in Sassenheim. Van daaruit vertrok de rondrit door de streek. Een sliert van meer dan 50 wagens, Kevers en busjes, trok een lange lus daar deze mooie streek. De streek dankt zijn naam aan de bloembollenvelden, die hier overal langs de weg te zien zijn. De meeste bollen stonden nog in bloei. Hierdoor kon je letterlijk de bloemen ruiken tot in de auto.

De rit werd afgesloten op de dijk van Noordwijk. In vergelijking met onze kust, is hier nog zeer veel groen en rij je eerst door de duinen alvorens het stadje te bereiken.

Een mooie rit, die de verre verplaatsing meer dan waard was.

Foto’s zijn te vinden op Zooomr.

Laat een reactie achter