eeen screenshot toevoegen aan een weblog (voor WordPress)

Een programma om screenshots op een eenvoudige manier toe te voegen een aan weblog dat draait op WordPress.
clipped from www.zdnet.be

Beelden toevoegen gaat weliswaar ook, maar een screenshot online zetten kan best omslachtig zijn. Met UseShots Editor legt u in enkele muisklikken een beeld vast en zet u het even later direct op uw WordPress-blog.

Dit Engelstalig programma is vrij snel klaar om te gebruiken. U moet alleen de (inlog)gegevens van uw blog invullen en een standaardgrootte instellen. Vervolgens bent u klaar om uw scherm op het web te gooien. U kunt de screenshots overigens ook op uw pc houden door ze vlak voor het publiceren met de rechtermuisknop op te slaan.

Het verschil met andere screenshot-programma’s is dat u met UseShots Editor volledige blogberichten kunt maken. Zo kunt u een of meerdere beelden meteen voorzien van titel en commentaar. De screenshots zijn overigens niet gebonden aan de volledige omvang van uw scherm. Met het virtuele kader dat het beeld vastlegt, kunt u het bereik vergroten of verkleinen naar wens.

freeware]


(824 KB)

Laat een reactie achter